Ontario ****
Pláč tak tichý,
přec zármutkem přesycen,
člověk přes svou silu, tak plachý,
držíce se svého plánu v hloubce zarmoucen.
Hluboká rána na srdci,
bezvědomí ze zrádné léčky,
láskyplný pohled, pravdomluvné oči,
ostrá krutá pravda, konec velké lásky.
Komentáře (0)