Nohy v Temži
Anotace: ??????????????????????????????????????????
Světlo tenčí zlaté nitě
odrodí tě...zahubí tě.
A s jícnem plným popela,
zpívám hymnu zvesela
Tvou
Vzácné oči,hřívu plavou
avšak,mně se nechce hýbat hlavou.
Nespatřím ji,to je pech
dál si ležím na hřebech
mých.
Komentáře (1)
Komentujících (1)