Sen je...
Anotace: Newím kam ji zařadit,doufám že se bude líbit kdyžtak nedostatky omluvte jsem začátečnice :o)
Sen je ve tmách tmoucích,
je v tobě ukrytý,
je i ve vlnách dmoucích,
je tajemstvím zakrytý...
Vždy když padá hvězda,
když větry dují,
hlídá půlnoční města,
jež své plány kují....
V noci i listí šeptá
příběhy staré co svět je světem,
nikdo se jich na nic neptá,
a tak je sny přinášejí dětem..
A upadají v zapomnění,
jako šišky u stromu,
vždyť i člověk je někdy v opomnění,
ale nevrátí se nikdy k tomu...
Komentáře (0)