Vyhlídky co netěší
Až ti bude sedmdesát
a mně jenom trošku víc
na lavičku na chvilečku
sedneme si u řeky
Ty mne budeš míti ráda
já už jenom z polovic
polehtám tě polehoučku
po prdelce ...
Jinak ale vůbec nic!
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Ružka
Komentáře (1)
Komentujících (1)