Dejme volům vale
Když na dně stojíme, tak není třeba stoupat,
Jen ohnem se a zas se budem doufat,
že zázrak co stále nepříchází,
nás spasí od nesnází a jednou půjdem dál.
Vždyť ještě to jde dolů,
ohnout hřbet před partou volů, co vede tenhle stát.
A tak trpět budem dále,
v tom potemělém sále,
kde čekat budem stále,
na slavný návrat krále, co v svatém Vítu spí.
Tak pojďme všichni spolu budovat svobodu,
a tu naší partu volů vynesme z hradu ven.
Už neklesejme dolů neb zamiřme na horu
a za hymny tónů, spasme naši zem.
A když se stáří dožijeme, zas si budem zoufat,
že měli jsme si trochu více troufat
a bojovat s tou neprostupnou hrází ,
co uvrhla nás do nesnází a už nemůžeme dál.
Tak pojďme všichni spolu,
linčovat tu partu volů, co zruinovala stát.
Jinak krást se bude dále,
protože v potemnělém sále,
nebudem vidět stále,
že cenné klenoty krále, si každý může vzít.
Tak pojďme všichni spolu budovat svobodu,
a tu naší partu volů vynesme z hradu ven.
Už neklesejme dolů neb zamiřme na horu
a za hymny tónů, spasme naši zem.
Jen rohlíkem se opijem a ve lži se budem koupat.
Když lžeme si, tak jen se budem koukat,
jak mocipáni hnojem po nás hází
a ještě furt jim nedochází, co by se mohlo stát.
Že najdeme si Krále,
co rozsvítí v tom sále,
my dáme volům vale,
pak půjdeme dále a bude nám tu líp.
Tak teď pojďme všichni spolu prát se za svobodu,
a tu tupou partu volů vyhažme z hradu ven.
Nesmíme klesat dolů je čas jít na horu
a za hymny tónů, spasme naši zem.
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Sýkorka07
Komentáře (0)