Jak ,,krásné,, je žít
Místo rady slyším jen Good Luck
To má pomoci mi z vězení
Rozcupovat bolestný Gulag
Ukončit nekonečné trýznění
Vzhlédl jsem se v antidepresivech
Říkám jim Vy mé bonbónky
Jeden nebo dva uvíznou mi na rtech
Život můj řídí pilulky
V temnotě a tichu skryt jsem pod peřinou
Jen já, sám, já jak sem si přál
Proudy slz z očí rozbolavělých se řinou
Proud co tak mrazivě mě hřál
Vše hezké odletělo asi do Říma
A zbyla tu jen trýzeň, zklamání a smutek
Ksicht sivý a strhaný se rty křivýma
Všudypřítomný pocit, že vše jde do kytek
Tak čekám, stále jen čekám na Godota
Nebo na kýžené vysvobození
A to nepřichází ať je úterý či sobota