Já
Anotace: Já vměstnaný do dvou slok
Nechci být loutka v něčí ruce,
či snad listí plující po potoce,
pasivním snílkem co nic nezmění,
toužícím po věčném zapomnění.
Nechci být tahán za provázky,
ani omývat potoku oblázky,
na zemi čekat a pouze být,
o žití, lásce navždy jen snít.
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (2)
Komentujících (2)