Usínání s nadějemi,
vnímání pocitů dění
i když chci spát,
pořád se převracím,
bohužel i v snění
životem utíkám
s otázkami, strachy
a další si vytvářím,
cítím šepot, pachy
filmy se mi točí
pod mou oční klenbou,
režisér sám sobě
se zápletkou temnou
ráno mne zas budí
močení, chuť, smrad,
chtěl bych ještě snít a spát,
resetováno...vstávat musím,
na život mám hlad