Okno ... ukazuje cestu ven,
že by další smutný den???
paprsky zlobí oči,
láká...."Pojď už skočit"
Schody .. do nebe míří výš,
Ty nahoře ty to víš,
čím dál se stoupá líp,
je to nutnost je to slib
Cesta ... vede si tam a zpět,
jsem zas sám sebou, je mi pět,
svět se zase zdá přede mnou,
chci jím zas projít, světlem, tmou
Stáří ... to se jen člověk divně tváří,
v tváři má spoustu vrásek,
za sebou průsery....a pár lásek
z lidí co potkal vzpomínky...pár mlžných masek