Pyrrhovo opojení
Jaké bylo to překvapení,
srdce mé kamenné,
opět tluče - není.
Necítím však rytmy jeho,
leč nádherné pohledy duše,
krásy její.
Kéžby, a navždy v opojení...,
zatlučen hluboko háček,
tak lehké to není,
a z dálky jest - slyšet hřmění.
Kéžby, a navždy v opojení,
slyšet bylo by ono hřmění.
Ticho. Osamělé.
Šlo by milovat - jedině před bouří.
Jaké je to utrpení!
Srdce mé kamenné,
tluče - není.
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)