S vlky výti
Proč, když slyším vlky výti,
já chtěl bych s nimi býti?
Vzdyťi i malá jejich snaha
ta co mě tak zmáhá,
stojí spoustu sil.
Těch, kterými nepřitele do týlu
jsem bil jen já sám
a snaha nezměnila nic.
Co hůř a možná ještě víc
výti s vlky já vždy chtěl,
avšak pak, když bájný střelec
s plnou kapsou střel...vystřelil...
a trefil to co měl...střed srdce
už tak plné spousty děr
Srdce ustanulo jak zvony andělské
a ticho nebeské rozprostřelo se
zůstalo...
možná však jen usnulo
a zaspalo...
Komentáře (0)