Vidíš … zastav se
svěšená nádhera
slunce
barvy hrající si na duhu
trilkující ptáci
medové květy pošlapané včelstvem
ze dne na den orosené
šťavnaté
plody k nakousnutí
vonící senem
destilované příběhy
večer
padající listí stínem mého psa
krapky
odprskující z parapetu do tváře
nedočkavost
neslyšné zaklepání
o dveře
zasněný touhou upírám zrak ztracený
tvým očím
průnikem v hájenství těla tvého
odkládám bývalé
čas zůstal výkřikem
tak drž mne
alejí mlžných vzpomínek
první vločky na skráních
došli jsem až sem
třpytí se námraza
neboj … jdem