Ranní uvolnění stavů spacích,
Žaludek v křeči
Jen štávy zvrací
Vrací se vzpomínky
Na chvíle včerejší
Delší jsou minuty
Myšlenky nemilé
O milé o chlastu
Co jsi páchal v nevědomí
Za hříchy…uvolnění .pýchy
Žaloba na tvou tupost
Zlost na sebe
Hrdost že žiju
Přestože opětovně bliju