Cassandra complex,
Mix vesmírné duše
Kluše si vesmírem,
Suše mísí své sémě
S transmitací kapek,
Galaxií – maximální měrou
Tou vírou chaosu a patosu,
Rozpínání se rychlostí světla…větší
Třeští můj mozek
Jak z trosek se zvedám
Trhán
Šílenství věren
Upředen do budoucna
Dalšího třesku
Max mega třesku pro biliony let