Vesmírná ruka co letí věčností,
Směr snad ukazuje – někam z pekla ven,
Je to jen sen či netrpím soudností,
Chci se jí řídit, zastavit den.
Je noc, je toho na mne moc,
Důvěru ve vlastní soudnost ztrácím,
Kácím sociální břehy
A při hledání něhy mne to zas vrací k lidem, citem,
Číslům, dětství - rozum se mi vrací - prací.