Před koncem roku
Anotace: .. z otazníků vykřičníky?
Blíží se konec roku
a my se slzou v oku
promítnem jeho průběh
vždyť nám tak rychle uběh
přinesl různá dění
dost chyb i poučení
radosti a též smutky
podlé i chrabré skutky
čekáme co ten nový
zda činy neb jen slovy
promění otazníky
v tečky a vykřičníky
Komentáře (1)
Komentujících (1)