Tady je zbytečné se na cokoliv dál ptát..
My Ti odpouštíme, abys mohla v pokoji a míru odejít - je hodně důležité, že jste právě tohle dokázali.
30.12.2006 21:32:00 | Mourek
Marcelko, jsou lidi, kterým nelze pomoci, o to horší, když jsou to vlastní příbuzní...
30.12.2006 20:00:00 | Levandule
Z tvé babičky mě mrazí...je dobře, že odpouštíš, ale nebylo možné pomoci včas...?
30.12.2006 18:35:00 | no
Levandulko, to je moc krásně napsané, je to dojemné, úchvatné. Tolik myšlenkové, tak hluboké, emoční ... Bodíky nedám, víš proč ... ale kdybych skutečně měla dát, tak tato báseň nepotřebuje hodnocení, neboť vše mluví za vše ... Skláním se.
30.12.2006 17:26:00 | NikitaNikaT.
Tak takéto vyliatie svojho vnútra- dostalo ma. Asi si fakt v živote nemala ľahkú cestu. Obsahovo sa mi páči.
30.12.2006 13:00:00 | vierka1