Anotace: -
Výdej…. Léky……ham, návštěvy……pro mě nic,
nečekám nikoho, raděj spát, dá mi to víc,
než trpět vzpomínkou na ztracené lidi,
každej to má jinak, proto to jinak vidí.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?