Sóla hrané na struny nervů s vervou,
trhané šlachy, řachy praskání k sraní nutí,
s chutí pokračuju a maluju si iluze,
v kuse se množí obscese, deprese i mánie,
zabije mne myšlenka na to venku,
cetka z píčovin drží mne v ulitě,
miloval jsem a nemilován,
teď tě zvu Satane,
bys vzal mou duši,
buší mne srdce-vrže,
a to dost drze.