Anotace: -
Koroze těla
zimnice zebe
blíží se zubatá
já čekám….klepe?
na dveře, okno…
deka.
Ona sssnad nemá klíč,
nechci už ležet
a musím pryč.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?