Viděl jsem v noci tlustýho obra, je to snad zástupce zla nebo dobra?
Tvářil se kysele jako kus vola, chsich se mu nadýmal, byla ho škoda?
Vzal jsem ho krumpáčem po hlavě bídné
Zrcadlo praskalo, byl jsem jak vidle
Ta moje vopice zpívala mile
Jsi vůl a opilec debile bídnej
Koukni se kreténe co jsi zas posral
Byl to tvůj obraz blbýho osla