Kolotoč se točí dokola,
vrčí si...chci skočit,
čekám..pořád nic..nevolá
nechci žít, chci skončit
přání, doufání, sny,
křeče jak v hladovce...dny,
trpím čím dál víc,
jsem proražený míč,
Vánoce se blíží,
ať už jsou pryč,
srdce bolí, je na obtíž,
jak vyjedená spíž...k neužitku,
z trika štěstí hledám nitku,
nechci žít bez lásky,
rozsypané obrázky
Kolotoč se točí dokola,
vrčí si...chci skočit,
čekám..pořád nic..nevolá
nechci žít, chci skončit
hlava třeští...jak v kleštích,
i když už nepiju...není to lepší
snaha najít jiný cíl
míjí se touhou po tom co bylo,
bylo mi krásně,
bylo mi milo
Kolotoč se točí dokola,
vrčí si...chci skočit,
čekám..pořád nic..nevolá
nechci žít, chci skončit
každý dělá chyby,
vím...k hlavě hledám PIN,
já jich dělám víc...
čin bez příčin,
větší a hroznější...
kde jsou mé sliby,
kaju se dnes sám a plný viny
Kolotoč se točí dokola,
vrčí si...chci skočit,
čekám..pořád nic..nevolá
nechci žít, chci skončit
doufám v odpuštění...
či jenom toužím - po Tobě
krev ve mě pění...
čekám jak bez života,
pokojem se ploužím
strašně se soužím
skvělé. dost dobře to popisuje pocity, kterýma sem si nedávno prošel!
díky
07.01.2012 20:50:35 | Nathan Meir