City.... tajemné myšlenky,
co tě laskají a chytí,
za koule....někdy poťouchle se zaměří,
lítají v hlavě jako pápěří
City.....i vě městě najdeš,
když zajdeš nezávisle,
chtivě tě uchopí,
jak kopí....trefí tě, ať slepý či ne,
utáhnou svojí váhou i na první pohled
( doma mažou med kolem úst - dej si půst )
City....ty ručičky co chytají tě,
do sítí pavoučích,
ty pak hoříš jak z loučí,
planeš než vstaneš a pak tě vnitřně zahubí
City....táhnou tě jinam
smýkán jimi plný viny,
mátožíš se....pak se choulíš k jiné,
kus srdce zase pryč,
je to hrůzné....je to milé