dotknu se nebes
abych vám ukázala tajemství
sevřu vaši ruku ve svých dlaních
abych vám vyjádřila porozumění
ve vašich smutných očích
budu s hlubokou pokorou
číst řádky života
- - - - - - - - - - - - - - - -
až orel mě vynese nad vrcholky hor
a já uvidím svět daleko za obzor
pak dotykem rozčeřím sněžné mraky
a jen kvůli vám
budu věřit na zázraky