...
Ulice plné lidí, ve dne, v noci
děsí mne k smrti
Lidská duše smáčí se v dešti,
tak strašně temná, skrývá svou zášť.
Chuchvalce krve stočených kaluží
a jistá závrať z podivných pravd
Vždyť o člověku sám nic neví
nemůže soudit to, co je v nás..
Komentáře (1)
Komentujících (1)