Není nic horšího
Není nic horšího,
než ztratit milovanou bytost,
nic jiného,
nedokáže způsobit takovou bolest a lítost.
Ten smutek schovat možné je,
však stále zůstává
a jizvy vyreje,
na místech, co člověk skrývá.
Všechno mizí,
kde začít novým začátkem?
když vyvolává slzy,
že bez něj jsi jiným člověkem,
co v zrcadle se nepoznává
a otázka: "Proč?" je tichý šepot,
ano, jen pouze jediná zpráva
změnila ti život...
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (0)