Štěstí
Tý mé štěstí,
malé jako nic,
rozmáčíš se v dešti,
mých životních plýskanic.
Zůstávám jen já a nejistota,
na cestě lidského života,
po kapsách zoufalost,
u nohou lidská důstojnost.
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Aiury, Bernadette, kaktus
Komentáře (2)
Komentujících (2)