Přála bych si...
Přála bych si, aby si mě držel
V tvém objetí, koho by svět mrzel?
Přála bych si, abys mě líbal zase
Stýská se mi i po tvém hlase.
Mohl by si mě zase držet v pase,
já topila bych se láskou v celé své kráse.
Hladil by si mě něžně po stehnech,
byla bych spoutána ve tvých třmenech.
Chci dostat něco, co máš v genech,
Jenom mě zase samotnou nenech.
Polož mě na postel a vem si mě celou,
A já stanu se neřízenou střelou.
Přeju si být tvou citadelou,
Ty bys mě zahrnul láskou vřelou.
Přeju si být jenom tvá,
Pak nebude žádná doba zlá.
Komentáře (0)