Novoroční přání
Anotace: všem těm co tady píši a mnohým tím pomohou ...takže díky
Hodiny poslední minuty měří,
starý rok jde už navždy spát,
každý z nás jistě pevně věří
že bude lepší..nebo stejný snad.
Za kliku Nového roku,
saháme všichni s naději,
že při dalším neznámém kroku,
nám nohy cestu ustojí.
Až zazní cinkot skleniček
ohňostroj příjde Nový rok přivítat
v zástupu milých lidiček
budem si navzájem štěstí zdraví přát.
I já pozvedám vína číši
a s přáním všeho nej...
všem kteří tady píši
přeji...za svým štěstím každý utíkej.
Každý ať chytí si tu svoji
mušku zlatou co prý štěstí nosí
ať celý rok mu prozáří
a na konci Nového roku
zůstane jen šťastný úsměv na tváří.
Komentáře (3)
Komentujících (3)