Change your heart
Anotace: and look around you.
zaseknutej na vesnici
nedaleko stopy průmyslu
upocená práce ve fabrice
kovový špony a odpad
neviditelná práce
až když neni
chybí
stopy dělníků
duchové jejich duchů
stovky hodin
jeden den pár cenťáků
a koleje se táhnou do nekonečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)