Sestřička
Anotace: Proč ona? je nej...
Má sestra podpořit mně smí,
občas semnou o krásném životě sní.
Někdy se zeptá,
pořád je svá,
někdy jen breptá,
je jenom má.
Nemůžu bez ní být,
musím s ní život snít...
Nebudu se svěřovat,
těm cizím lidem,
já budu si jí stěžovat
i s duševním klidem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)