Popelčin střevíc
V mém snění tma je
- kdepak světlo
v očích blesk maje
hvězdy smetlo
mé stinné tělo
světla mizí
z cesty, setmělo se
tma ryzí
nahotu halí
symetrickou
hvězdy selhaly
s tváří lidskou
polibky míjím
v zběsilém snu
kterak se svíjím
na dno klesnu
ke hvězdám padlým
z nebes hrůzou
vesměs vychladlým
s mírou různou
odevzdání se
osudovým
silám tíže, sen
lže, nedovím
se, která nejvíc
má mě ráda?
Popelčin střevíc
mám, napadá
mě záhy po všem
- taky chladnu
na haldě ovšem
v nenávratnu
kde zmrzlá tma je
v ní mé lůžko
noc bleskem kráje
střevíc s nůžkou
zdá se mi, líbám
jej, pak výše
smím, - dík zálibám
ve snech, tiše
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)