Loučení s rokem 2006
Anotace: Poslední hodiny letošního roku.
Starý rok už dohasíná,
tak mu přejte slavný skon
Všude šampus v bytech bouchá,
raket lítá milion
Tak se rozluč s námi, hochu,
budem na tě vzpomínat
Určitě jsi smutný trochu,
že se musíš vlády vzdát
Přečteno 686x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (1)
Komentujících (1)