Strach
Co je to minulost,
když už teď není?
Všechno se změnilo,
všechno se mění...
Co jsou to vzpomínky?
Na co mi budou,
když ty tu nebudeš,
budeš usínat s jinou!
Co je to štěstí,
když střídá pláč?
Nebaví mě hádat se s otázkou,
otázkou: "Zač?"!
Co je to strach,
proč pod kůží ho mám?
Vždyť tě už přece tak dávno znám.
...... Rory Ray.....
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: rory ray
Komentáře (0)