Klišé
Přijde mi v poslední době,
že všechna klišé patří jen tobě.
Přijde mi poslední dobou,
že zde na zemi žiju jen tebou.
Přijde mi v poslední době,
že klišé probouzím sama v sobě,
přijde mi poslední dobou,
že netuším, co děje se se mnou.
Přijde mi ve dne i v noci,
že mě už není pomoci.
Přijde mi večer i ráno,
že zde chci tebe z hůry mít dáno.
.......Rory Ray......
Přečteno 244x
Tipy 6
Poslední tipující: rory ray, V.N.Losinský
Komentáře (0)