Dítě
Vesmír je v komatu
proč pouze mlčí?
vím díky pohmatu
kde svorka vlčí
zatnula drápy mu
do srdce lítě
s tepem na maximu
když jako dítě
s důvěrou v očích měl
na rtíkách úsměv
- zčernal a ojíněl
dizajn luxusně
navrhl architekt
aby děs pudrem
hvězd překryl zmar, hi-tech
v šeru ponurém
exaktních orlojů
fyziky věčné
nadevše, chod strojů
zcela zbytečně
přesný, pravidelný
pořádek všude
ve vzorcích čitelný..
kdypak zas bude
jak dítě počítat
na prstech ruky
zrníčka písčitá
znát bublifuky?
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)