Mizerné žití
v polostínu.
Prožívám nelásky
a necity.
Člověk je plochý,
plný splínu,
slunce už pro něj
nesvítí.
Chuť života
divně nasládlá,
jak kyanid,
jak hniloba.
Radost z bytí mi uvadla.
Prázdná a rozbitá
nádoba...
Deprese...bezedná kaluž. Co se o ní ještě napíšem! A tohle bylo zdařilé ,-))
/btw: človíčku, posloucháš stejnou music (Zeppelin, Purple, milovanej Kryl ,-))