Jen jeden den nebylť bych víc plněn jedem...
...jednou sám sobě nebýti děsem jímž jsem sveden...
...stádem nehnán vpřed tím sledem...
...k pokroku nenucen a neveden...
...tak si jedu v jedu...
...jedu v jedu...
...já v jedu jedu...
...tak vědě zdar...
...vědě zdar...
...zdar!..
...dar?..
...R!...
...R!!!