Oddaně
Anotace: Velká láska si někdy dovoluje i taková přání, která se příčí zdravému rozumu. -Seneca
Smýšlivě hledíš do dálky.
Koho vyhlížíš?
Snad ne…
mě?
Oddaně
sedím ti po boku
a odvracím pohled
kdykoliv se dotkneš
mých křídel.
Kdyby tak ten cit nepobízel
mé hříchy
-vyvěrat
na povrch-.
Odsouzena
ležím vedle tebe.
Nezasněna
němě
ti na ramenou spím
a když jsi vzhůru bdím.
Odvracím se navždy
od svých myšlenek.
Od myšlenek,
kde jsi nebyl.
Odvracím se navždy
a doufám,
že ty nikdy
nezapomeneš
na křídla z hedvábí.
Smířlivě hledíš do dálky.
Na co myslíš?
Kéž by…
na mě.
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Bernadette
Komentáře (0)