Anotace: -
V závějích času
výjimečně se netopím
a netonu
v ozvěně
jenž čas obepíná
poslouchám štěkot
a vnímám tu krásu
když na zasněžených větvích
kos
jen pro mě zpívá
…
Je to tak snadné
poddat se vůním
jenž okolo mě
zvolna se linou
barevné šmouhy
a vánoční nálada
v mé zasněné mysli
bezděky splynou
…