Anotace: -
Věčnost je nejistá
chvěje se smrti stín
nestálost Mefista
mezi znalci špatných vín
zítřek zradu přichystá
tak jako každou noc
zarazit tužeb klín
přizvaný temný host
mám těch dnů dosti a dost
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?