Silvestr nula šest
Anotace: .. končí a začíná
Silvestr den jako každý jiný
jen víc frčí ptákoviny
jen jsou lidé více spolu
a holdují alkoholu
ač jde možná o tradici
možno k tomu jenom říci
i bez pití prožít dá se
neztratí nic na své kráse
a tak ať nám lidé drazí
tento den nic nepokazí
bavme se a veselme se
nový rok ať štěstí nese
Komentáře (1)
Komentujících (1)