Touha
Lidstvo je v karanténě
již hodně dlouho
proč i já, zatraceně?
vrať mě má touho
tam, kde je beze stop ráj
zapadlý prachem
nemá snad meze mumraj
jenž žvástů hrachem
rozměrů nabyl obřích
házen na stěny
od ozvěn křeče do břich
darem Štěsteny
nebudou nikdy, Země
v předrájí bloudí
s karanténou, poušť ve mně
nohou velbloudích
karavan stíny sdílí
houpavých líně
poušť střídá poušť, za chvíli
touha pomine
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)