Zemřela...
Anotace: Asi jen blbnu, prostě novela na Erbenovu Kytici...
Zemřela Rezkaaa a do hrobu dána,
básničky po ní zůstaly.
Tvorba její do archivu dána-
-na tohle všichni čekali.
I zželelo se Rezceee šťastných lidí
a nápady se jí vrátily!
Lidé byli fakt div živí
a radš' se někam ztratili.
Poznali Rezkuuu po hrozném stylu,
poznali ji a prchali!
A honem letěli do archivu
a tvorbu její smazali.
Tak byla Rezkaaa zadušena,
takhle ňák Rezkaaa skonala.
To, že je teď z ní Zombie žena
modrá stránka poznala... >:)
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
Komentáře (0)