Bez známek recidivy
Piju horký čaj
a zápěstí si chladím ve sněhu
Všude narážím na svou starou vůni
co mi hladila stehna
zkřehlá zimou
Mám hladkou pleť
a plíce otevřené
Hoří mi touhou
po cizím dechu
v mé čtrnáctidenní samotě
V noci mám černá křídla
a schovávám se ve tmě
vysoko nad mým městem
Ráno jsem plachou srnou
nad zasněženým obzorem
Zahalena v novém kabátě
se usmívám nad štěstím
které nemám s kým sdílet
Poděkuj jen sama sobě
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., Bernadette, její alter ego, Kubino 2
Komentáře (1)
Komentujících (1)