POMYSLNĚ TĚ LÍBÁM
když jsem zas sám
Na tu velkou dálku
pouhým pitím z šálku
když´s tu byla
dotekem místa
z kterého´s pila
Velebí se náhoda
i když jsi chtěla
že při odchodu
použitá nádoba
se ani neumyla
Opájím se vůní
smyslného těla
která po tobě
jako voda v tůni
dlouho tu zbyla
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: kaktus, Kubino 2
Komentáře (1)
Komentujících (1)