Dopisy
Anotace: Ukázky z "milostných"dopisů.Nechte se inspirovat:)
Chlapec dívce-
Černý démon víří nebe,
letí,letí,má svůj cíl,
letí aby zabil Tebe,
nejkrásnější ze všech víl!
Dívka chlapci-
Miluji Tvé krásné vlasy,
nemůžu bez Tebe žít,
v noci často slýchám hlasy,
říkají:nenech ho žít.
Miluji Tvá krásná slova,
jsou jako vánek,
v noci slyším říkat znova:
probodni mu spánek!
Komentáře (2)
Komentujících (2)