Na druhou dobu začal jsem hrát blues
Andělům utrhli křídla
ti bezzubí zastánci naděje
Nebe je prázdné
jak sklenice na stole
Hvězdy zhasly mraky utekly
měsíc se utopil
a čas potrhlý zrádce
vrací vzpomínky
jak tóny pustého klavíru
z černajících kláves
na druhou dobu začal jsem hrát blues
POZDĚ
Komentáře (1)
Komentujících (1)