Život se točí v jednom kole.
Jednou jsi nahoře a jednou dole.
Když podíváš se trochu zpět.
Neuvidíš kladný svět.
Něco ale hezké bylo;
To špatné to však zahubilo.
A když se podíváš dopředu?
Neuvidíš nic
Když podíváš se dopředu,
Zjistíš
Že rub má i líc.