Anotace: "Dnes básnička nebude?" Zaskočila mě, ale i tak jsem jí stihl napsat básničku dříve než usnula.
O tom "to" v posledním verši jem dlouho rozvažoval. Ale nemohl jsem se zbavit svého subjektivního pocitu, že tam prostě musí být:)
06.01.2007 11:51:00 | coMIC HEALs
moc moc krásný..jen v posledním verši byhc vynechala to "to"...moc hezký
05.01.2007 22:20:00 | Lisa Kloboučková